iPhone 16 Gb – get it now

am plecat de acasa citeva ore si apple si-a facut de cap. baietzii au lansat deja iPhone de 16 giga. si costa doar cu 100$ mai mult. total 499$ + taxe. asta e pretul de statele unite.

o sa apara in curind si in europa, si dupa cum stiti, orange aduce iPhone in romania in curind.
nu vine cu nimik nou in afara de spatiu mai mult. mda… si inca e nedeblocabil. sa fim optimisti totusi : )

aaa, si tot de azi avem iPod touch de 32 Gb. tot la 499$.

update: iPhone de 16 Gb vine cu acelasi bootloader. asa ca atunci cind vom avea metoda de deblocare pt 1.1.3 OTB vom avea si un iPhone de 16 giga unlocked.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*