mi-am schimbat numele

de cind am venit in tara am observat un lucru tare ciudat. trebuie sa spun ca inainte eram Adi. toata lumea ma stia cu numele asta si cind ma prezentam eu tot asta pronuntam. doar in calitatile oficiale (gen un direct la stirile ProTV sau la TVR) aveam numele complet.

in state toata lumea ma stie de Adrian (pronuntat cu englezescul “eidrian”). si asa ma prezint si eu. am retezat din start micile incercari ale colegilor de a ma boteza “Ade” (citit “eid”). nu sunt snpb, dar numele meu e Adrian. asa ca nu avea rost sa ma complic cu nume mai scurte. si in fond acolo exista oricind formule de adresare gen “Buddy”, “mate”, … “my dear” ; )

azi am intilnit doua persoane noi si de fiecare data eram introdus ca Adi iar eu dadeam mana cu interlocutorul si ma prezentam ca Adrian.

poate ca e si varsta… sau doar obisnuinta de a nu mai fi Adi.

ps: nu ma cheama boio. asta pentru cei care mai scriu inca in comentarii sau pe mess “salut boio”. boio.ro si boio.ro sunt un brand creat cu mandrie de Adrian Boioglu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. LOOL, acum sti cum sunt eu, o patesc zilnic, mai ales cand vb. cu clienti si imi baga una de jenu’ (ooppssss, am vrut sa scriu jena’): d-ul Adi sau d-ul Adrian, man d-ul se utilizeaza la nume de familie! Oricum, daca ma prezint ca si Adrian Rotar, ma trezesc ca ma intreaba cum? De parca se asteapta sa ma prezint ca si Rotar Adrian, man de aia am PRENUME cu PRE subliniat! E groaznic! Apropos, Adrian, tu cum ai plecat in state? Ma bate rau de tot gandu’ sa-mi fac bagajele cat de curand! Deja mi-e lehamite!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*