noul MacBook va avea 3G incorporat

asta e stirea buna.

informatia vine pe calea versiunii beta a Snow Leopard. Beta testerii alesi de Apple sustin ca viitorul sistem de operare stie sa se foloseasca de 3G-ul computerului pentru o conexiune la internet de mare viteza, care poate fi folosita oriunde. Si cum nu avem inca un MacBook cu 3G, inseamna ca vom vedea o astfel de jucarie dupa aparitia Snow Leopard. Poate prin toamna…

vestea proasta este ca retelele de telefonie mobila romanesti inca mai cred ca “Unlimited*” inseamna 2-5 GB, dupa care platesti milioane sau conexiunea scade la o viteza de 2% fata de cea initiala.

*pentru cine nu stie, 3G “Unlimited” inseamna (oriunde altundeva in lume) ca “platesti o taxa modica lunara si primesti internet de mare viteza, Nelimitat”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. 3G “Unlimited” inseamna (oriunde altundeva in lume) ca “platesti o taxa NU modica lunara si primesti internet de mare viteza, Nelimitat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*