that feeling

in viata ai oameni care te ajuta si carora le vei fi mereu recunoscator, dar exista momente in care te bucuri mai mult cind ai parte de alt tip de realizari.

astazi am aflat ca o persoana care a invatat de la mine, a ajuns sa fie promovata in functia pe care o merita. Imi aduc aminte primele zile in care il vedeam cum incearca sa se orienteze si sa faca primii pasi intr-ale meseriei. acum pot sa fiu mandru ca am schimbat viata cuiva, macar intr-o mica masura. este acel sentiment…

tot azi s-a ivit o problema. altii au incercat sa o rezolve si nu au reusit. Am incercat si eu si doar citeva minute mai tarziu i-am dat de capat. da, e bine sa ai acel sentiment…

putin mai devreme discutam cu un coleg nou despre d-ale noastre. la un moment dat imi spune ca ii pare bine ca a dat de mine, pentru ca gasca in care se invirtea, din punct de vedere profesional, nu prea avea ce sa-l invete si nu prea ii dadea subiecte de discutie.

da, din nou, acel sentiment…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Cam iti place sa fii sentimental.

    Am si eu ceva persoane care din “cauza” mea…acum sunt utilizatori de excel la….un inalt nivel.

  2. hmm..orice ai face oriunde te-ai duce…te urmareste acel sentiment :)…
    bv tie, inseamna ca te simti implinit…profesional vorbind…

  3. Am multi prieteni vechi pe care i-am initiat si chiar mai mult de atat in ale informaticii sau in ale muzicii, unii dintre ei o duc mult mai bine decat mine la ora asta, sunt profesionisti pe aceste domenii. Nu regret absolut nimic, marea greseala a vietii mele e ca nu m-am stabilit niciodata la o profesie, m-am tot plimbat intre una si alta in functie de cum s-a castigat mai bine la momentul respectiv, si acum realizez ca este una dintre cele mai mari greseli pe care poti sa le faci in viata.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*