Noul Logo Twitter

Twitter si-a schimbat inexplicabil Logo-ul. Pasarea nu mai are mot, are mai putine pene la aripi si are o forma mai supla, mai aerodinamica.

In plus, pare sa zboare in sus, nu orizontal.

Interesant este ca Twitter a publicat si un ghid de folosire al noului Logo in care este interzisa aparitia celor vechi. Dar pe aplicatia lor de Mac sau iOS avem acelasi logo vechi.

Logo-ul arata mai bine in format mare, dar ca si favicon sau icoana pe butonul de Tweet nu este la fel de atragator.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

  1. nu te mai lasa sa scri twitter cu albastru asa cum era inainte…. oh God why?

  2. Cum fac sa imi apara pe facebook ca am postat ceva sub forma “@gigelfrone on Twitter · via Twitter”, dar twitterul de pe telefon (iphone) ???

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*