Venus si Soarele vazute de NASA

Am fost la ora 7:37 dimineata pe malul Marii Negre si am vazut (cu o luneta) tranzitul Luceafarului peste Soare. Am mai vazut eclipse, dar evenimentul de azi a fost putin mai interesant pentru ca nu se mai intampla decit in anul 2117.

Video de pe malul marii nu am si nici nu ar fi fost interesant de vazut cu o simpla luneta. Insa imaginile venite de la NASA sunt exceptionale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*