Spatele noului iPhone?

Stim ca primim vesti despre iOS 6 la WWDC (adica in doar doua zile), dar asta nu inseamna ca ne vor arata si viitorul iPhone.

Exista un video care circula pe net de vreo 2-3 zile si pe care am tot vrut sa-l public (dar cu serverul cazut e mai greu). Jucaria arata ca un produs facut de Apple, dar parca nu unul finit. Ii lipseste ceva…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*