noul iPod Shuffle

…este produsul pe care intotdeauna l-am ignorat. de data asta va fi la fel.

e simplu: un mp3 player trebuie sa aiba ecran – ca sa vezi ce ai de cautat pe el. un iPod Nano sau un Creative Zen sunt suficient de mici incit sa nu te deranjeze ca le tii in buzunar, sau pe mina (cu un arm-band) la gym. deci dimensiunea redusa nu ma face sa ma simt mai bine ca nu am ecran la player. In plus, atunci cind ai un iPhone cu iPod incorporat sau orice alt telefon care stie sa cinte, nu simti nevoia sa mai cari un player separat.

ceea ce nu spune Apple foarte deschis este ca bateria noului iPod Shuffle tine mai putin cu 2 ore fata de cel vechi.

(Apropo, cine zicea ca stiu numai sa laud Apple…)

Da, le recunosc meritul ca l-au facut din aluminiu (e mai rezistent), e mult mai mic si mai atragator, dar nu stiu daca e foarte bine sa depinzi numai de butoane pe fir. Un alt amanunt uneori trecut cu vederea este pretul. Chiar merita 79 dolari? Povestea cu voice-over nu prea isi are rostul, dar e bine sa stii ca ai o functie in plus. Bine ar fi fost daca puteai sa-l comanzi cu vocea. Adica sa-i zici “Play”, “Pause”, “Next” si playerul sa iti urmeze dorinta. Sau sa-l comanzi cu … gandul : )

anyway, daca vrei sa vezi cum se misca si ce stie noul iPod Shuffle, ai AICI un film de prezentare.

ma intreba cineva de ce Apple nu mai face acum conferinte de presa pentru lansarea de produse. E simplu: o conferinta de presa pentru lansarea unui iPod Shuffle nu-si are rostul. Daca il anuntau intr-o conferinta alaturi de alte produse, jucaria se pierdea printre alte informatii si nu capata atentia meritata dorita. In felul asta, iPod-ul va fi prezent peste tot, pentru ca blogurile si ziarele nu scapa ocazia de a discuta despre un nou produs Apple.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. internet explorer 8 FAIL | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*