d-aia o sa stau eu la casa

flex-uri, polish machine, ciocane, bocaneli, troncaneli, bormasina… si alte distractii de genu asta care te trezesc de la ora 8 dimineata.

mda, peste tot in lume se intimpla asta. nu numai in romania…

asta e motivul principal pt care o sa stau la casa si nu o sa am vecini pe o raza de cel putin 150-200 metri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. mda… ieri dimineata pe la 9 nu puteam adormi ca venise unul sa tunda iarba & stuff, dupa care timp de vreo 3 ore un vecin a inceput sa dea gauri in pereti cu bormasina…. :|

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*