bagati in seama

nu ma tenteaza sa scriu despre HTC. am primit iar mail de la nush ce firma de publicitate din romania care imi trimite poze de dimensiuni mari cu jucaria in cauza. interfata arata bine dar e butucanos si are tastatura care iese de sub el. mda, stiu, suna ciudat in romaneste…

altceva vroiam sa suliniez: am observat ca baietzii de la htc trimit comunicatul de presa simultan in mai toata lumea. adica dau aceeasi informatie, in acelasi timp si bloggerilor sau ziarelor din romania (evident versiunea romaneasca) cit si celor din state (versiunea in lb engleza).

asta e de apreciat. ne simtim si noi bagati in seama…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. L-am primit si eu, jucaria e chiar draguta. Mie nu mi s-a parut butucanoasa. Pozele sunt atat de mari pentru ca sa poata fi folosite la tiparituri. :)

  2. nu-ti place telefonul ca vad ca tu esti cu iphone si unul dintre cele mai mari taguri din tag cloud este apple. in plus daca te uiti la specs se prezinta destul de bine ca marime fata de iphone. plus ca sunt 2 versiuni. una dintre ele e mut mai mica decat iphone si il poti folosi cu o singura mana. hai sa fim impartiali

  3. @leave: faptul ca sunt cu iPhone nu inseamna ca nu imi plac si alte jucarii care merita atentie.
    daca m-ai fi citit constanta ai fi vazut ca nu imi plac telefoanele cu slide, clamshell sau altele de genu.

    pe de alta parte, nu capacitatea unui telefon de a fi folosit cu o singura mana este cea mai relevanta si nici dimensiunile lui. conteaza ce stie sa faca.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*