noul iphone: mic da’ rau

au vrut sa-i zica TECH da’ rau. dar era deja luata expresia de boio.ro : P

se povesteste in targ ca noua versiune de iPhone va fi mai mica decit actuala. si evident mai subtire. cu 22% mai subtire.

povestea asta are sens daca se renunta la banda neagra de sus (aia cu difuzorul) sau macar este micsorata bucata aia. ca doar nu o sa micsoreze si ecranul…

dar mai sunt 6 zile…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*