Google I/O Keynote 2014

Daca ai doua ore si jumatate de pierdut, uita-te la noutatile de la Google. Filmarea lasa de dorit, dar informatiile conteaza mai mult, nu?

Apropo, pina fixeaza Google sau YouTube chestia asta, prezentarea incepe pe la minutul 29.

Un alt amanunt care mi se pare interesant este modul in care prezentatorul incearca sa se apropie de felul de a anunta noutatile, in stilul Apple si faptul ca prezentarea lor se cheama “Keynote”.

Update: daca nu ai doua ore si jumatate, iti recomand versiunea scurta montata de The Verge. Are sub 9 minute.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. A keynote in literature, music, or public speaking is a talk that establishes the main underlying theme. In corporate or commercial settings, greater importance is attached to the delivery of a keynote speech or keynote address.

    Un alt amănunt interesant este și că macos folosește ferestre (windows) …

  2. Are sens ca ceasul să se conecteze la telefon și să ruleze aplicațiile de pe el.
    Are sens ca bordul mașinii să se conecteze la telefon și să ruleze aplicațiile de pe el.
    NU are sens în schimb ca laptopul, cu 4 GB Ram și i7 să ruleze aplicațiile de pe telefon, în loc să se găsească un mod mai bun de interconectivitate (precum Continuity) și dezvoltarea Chrome OS până la nivel de Android. Poate un Android pentru PC ne va scăpa odată pentru totdeauna de Windows.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*