de la revolta la subordonare

se dau doi indivizi care sunt intr-o oarecare pozitie de autoritate. sa le zicem sefuletzi. unul ridica din umeri si zice zambind ca “asa mi s-a cerut si mie si asa iti cer si eu tie. decit sa ma trezesc eu luat la suturi, mai bine iau pe cei de sub mine”. mentalitate clasica europeana.

al doilea iti zambeste si iti spune ca nu e de acord cu ceea ce se intimpla si ca nu e normal sa fie asa si ca va merge cu propuneri concrete la sefii mai mari pentru ca ei sa-si schimbe politica. dar sperantele de schimbare sunt minime… mda, idei si mentalitate americaneasca.

ce preferi?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

1 Comment

  1. as alege a doua varianta…de prima sunt satul…si in schimb la a doua mai am o speranta de schimbare…chiar daca voi ramane cu ea sau nu.:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*