Becurile muzicale

Ideea nu e noua, dar baietzii astia ii dau drumul pe piata si par sa fi gasit o solutie care chiar merge. E simplu: ai un bec facut din LED-uri care are o boxa wireless in jurul lui. Se cheama MusicLite

Cred ca incep sa-mi regandesc felul in care construiesc casa…

ce faci cind se arde becul si nu ai inlocuitor? Preferi sa ramai fara muzica sau fara lumina?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

 1. Bestial.
  Asta da idee. Nu stiu cand o sa ajunga si in Romania si la ce pret, dar cred ca am sa ma lipesc si eu de cateva. :))

  Adrian, am descoperit de putina vreme blogul tau, dar cu siguranta va deveni o lectura zilnica pentru mine.
  La tine se observa ca ai fost un jurnalist bun si nu unul “contrafacut” ca cei din ziua de azi de pe la majoritatea ziarelor din Romania. Toti cauta doar scandal si atat. Nu stiu sa scrie articole daca nu provoaca polemici.

  Keep up the good work.

 2. Salut!
  Ledurile astea nu se ard asa de usor, cam aproape deloc :) din cate stiu eu. Are dreptate tipu ala: it lasts longer then i will =)) misto ideea oricum.
  :> Astept modelul cu leduri colorate care se schimba dupa muzica…modelul de pertreceri :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*