Cu tac’su iTUNS

Din generatia care a ratat BAC-ul:

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

 1. Eu am 12 ani, și tot scriu mai bine ^_^

  Am făcut un program de manipulare a telefoanelor cu Android (Google: Androtility), prin ADB (pentru Mac, în bash), un custom ROM pentru HTC Desire, compilat din sursa Google. (Google: Lynx-AOSP), când am instalat Fedora pe MacBook Air-ul meu, boot-area în mod legacy nu funcționa foarte bine, așa că mi-am compilat GRUB-ul pentru EFI din sursă, și acum lucrez la o aplicație iOS.

  Deci, nu toți din generația aceasta sunt așa ^_^ (Mă rog toți colegii din clasa mea scriu ca în mesajul din post-ul tău… tz, sh, k, etc. De fapt, cam din toată școala. Dacă îi pun să scrie cu diacritice, zici că le tai o mănă :) Mie îmi este ușor pentru că am diacritice pe MacBook Air.)

  Și apropo de Mac, când vei mai avea concursuri? Sunt un cititor foarte fidel, iar Twitter pe Mac mă ajută mult să fiu la curent cu toate concursurile. Și aș vrea să mai adaug câteva aplicații la colecția mea de 5+ aplicații câștigate :)

  @boioglu: Keep up the good work!

 2. Lool. Numai radeti oameni buni k poate ajungeti si voi asa… Oh wait… you can’t. Bine, radeti:))lol. Cred ca abia astepta si el sa isi daunloadeze ceva din apstor si sa isi puna muzica din aituns in aipod. Baiatu’ activeaza ifonu cu aituns. Leaga-l la pisi cu cablu usebe. Daca il vrei jeilbreicuit cauta pe gugal sau pe boio.ro un tutorial.

 3. hai ca poate radeti de vrun hackãr :)) no stie el limba english dar stie 0 si 1…. mai stii? :))

 4. Asta e un analfabet din Romania si atat. Trebuie sa fi din generatia 2011 si sa fi picat bacul ca sa fi agramat sau analfabet? Tocmai vin de la Bac, am dat la biologie azi. Am invatat 4 ani instalatii electrice si motoare electrice de mi-au sarit capacele pentru nimic. Rezultatele de anul asta sunt consecinta a 12 ani de scoala facuta dupa cum ia trecut prin cap fiecarui ministru. Asta de sus e un ignorant fiindca probabil nu a citit o carte toata viata lui sau nu s-a informat. La fel de multa ignoranta e si in gestul asta de cataloga un ignorant pe langa altii care nu au putut lua BAC-ul din diverse motive, altele decat Limba si literatura romana.
  PS pt Trolli: nu ma victimizez si consider ca am ajuns in sesiunea a 2-a pe merit in conformitate cu noile cerinte. Ca cerintele sunt idioate in unele cazuri, e partea a 2-a unde elevul nu are nicio vina.

  Cat despre tipu de mai sus: poate o fi vreun domn la 50 de ani care a invatat rusa cand era mic si engleza nu o foloseste.

 5. imi pare generatia sto (sper ca se vad marele ghilimele)
  daca numaram cartile complete citite de un asemenea exemplar, cred ca imi ajung degetele unui ciung.
  mai urat este faptul ca ei, peste ceva timp vor avea voie sa voteze si chiar ne vor conduce sau vor detine acele firme care ne angajeaza.
  de aia Romania se duce in jos cu viteza si fara posibilitate de revenire.

  semnat: un om care a luat bac-ul din prima (cum era si normal la acea era), care a intrat la facultate cu examen de admitere(si nu prin dosarel depus la n-spe facultati) si care momentan inca nu a dat spaga sa fie undeva sau sa posede ceva.
  respect.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*