iPhone 5s este mai bun decit Samsung Galaxy S5

New York Times a facut testele, a masurat calitatile si a ajuns la concluzia ca Samsung Galaxy S5 este cel mai bun telefon cu Android la ora actuala. Nu cel mai aratos, dar e mai bun decit ce are de oferit competitia (HTC in cazul asta).

Asta spun mai toate review-urile. Samsung Galaxy S5 este cel mai bun… DOAR cind il compari cu device-urile care ruleaza Android.

Cind e vorba de cel mai bun telefon, parerea New York Times (si nu numai a lor) este ca iPhone 5s este mai bun decit Samsung Galaxy S5.

How does the Galaxy S5 compare to the iPhone 5S, Apple’s six-month-old flagship device and the champion to beat?

The answer: Not very well. I’ve been using the new Samsung for about three weeks, and while I do think it is the best Android phone you can buy, it sure isn’t the best phone on the market. By just about every major measure you’ll care about, from speed to design to ease of use to the quality of its apps, Samsung’s phone ranks behind the iPhone, sometimes far behind. If you’re looking for the best phone on the market right now, I’d recommend going with the iPhone 5S.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*