Nook color – prima impresie

M-am jucat astazi cu un Nook color – you know, e-reader-ul ala mult laudat care merge cu un custom Android.

Design-ul e interesant, dar in imaginea alaturata arata mai bine decit in realitate. Asta pentru ca pare facut dintr-un plastic ieftin.

Interfata e putin confuza. Pe de alta parte, e ca si cum ai avea pagini de carte pozate si puse in Photos, pe iPad. Poti sa dai un pinch to zoom si cam atit. Chiar daca Nook are ecran color, un Kindle e mult mai ieftin (114 dolari in comparatie cu 249) si mai bun pentru citit carti (asta daca preferi e-readerele).

Ai folosit un Nook? Ce crezi despre el?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Hey, o mica întrebare. Mama obisnuieste sa citească destul de mult si ar interesa-o un kindle. Tu ce spui, merita sa dau 114$ pe unul sau sa iau alta chinezarie la un preț mai mic ?

  2. @Alex: vezi postul cu Kindle. Parerile sunt pozitive, iar pretul e suficient de mic. Singura problema este ca nu gasesti carti in limba romaba, trebuie sa le convertesti tu si sa le pui pe el.

  3. am un nook de cateva luni, si plasticul nu mi se pare ieftin deloc. Dimpotriva, nu are absolut nici o zgarietura. I-am pus Android 3.0 pe el (alte tablete cu 3.0 in romania nu erau la vremea aia), care merge destul de greu, dar face ce am eu nevoie sa faca.
    Ca si reader mi se pare ok, nu am folosit kindle niciodata in schimb.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*