Acoustibuds – dau putere castilor de iPhone

Toata lumea spune ca perechea de casti care vine cu iPhone sau iTouch este de slaba calitate si ca sunetul lasa de dorit. Au dreptate, dar pentru niste casti care iti vin la pachet, eu zic ca sunt suficient de bune.

Anyway, daca vrei sa le transformi in super-casti si nu esti dispus sa mai platesti inca 100$ pentru niste “in-ear buds” de calitate, acum ai ocazia sa scapi ieftin.

Am descoperit de ceva timp Acoustibuds, dar nu am avut chef si poate nici curajul sa le cumpar. Citeva zeci de review-uri, 14 dolari si o saptamana de asteptare mai tarziu am primit jucaria prin posta.

Imaginea alaturata e destul de explicita: Acoustibuds sunt niste “mansoane” (hmm… cum sa le zic) de cauciuc/silicon foarte moale care pot fi adaptate la mai toate castile ieftine de pe piata sau la orice bluetooth headset, transformindu-le in super casti. Ideea e simpla: porii de cauciuc se fixeaza in canalul urechii si directioneaza sunetul mai bine. Astel vei sunete care nu credeai ca exista in iPhone-ul tau, cum ar fi bass-ul sau inaltele de prin piese.

Dupa cum spuneam, platesti 14$ pentru 2 perechi de astfel de acoustibuds: 2 mai mici (cu 5 pori) si 2 cu 6 pori. Mie mi se potrivesc de minune cele cu 5 si sunetul este mai bun acum. Exista varianta alb sau negru si pe linga sunetul mai bun, jucaria iti da si siguranta ca nu pierzi casca din ureche in timp ce alergi.

Ramane de vazut cit sunt de rezistente sau de comode, daca le tii mai mult in urechi, dar pina acum nu am avut nicio problema.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Am citit si eu de ele … da’ sa platesc 14 USD + o gramada mare de alti USD sa imi vina din US pana acas’ … parca ii prea mult … daca s-ar gasi in RO mi-as lua …

  2. ideea este simpla. cine isi cumpara iphone sau ipod touch cu siguranta nu ar fi o pb sa dea 400 mii….. insa cine are tel de 2 mil………. so…….eu cu siguranta imi iau.

  3. sau puteti cumpara niste earbuds de calitate, eu am o pereche de sony mdr-nc10, cu sistem de noise cancelation, google it ca nu stiu cum sa pun link aici. sunt superbe, mici si nu le-as schimba pt nimic

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. SecureTips iti tine castile in urechi. Oare? | boio.ro
  2. Noi casti pentru iPhone? | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*