domenii .ro la alegere

incredibil cite domenii .ro legate de iphone sunt inca libere. cine se arunca? cine imi face si mie unul cadou? :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Ma inscriu sa iau un domeniu .ro pentru sprijinul efortului tau exceptional. Nu va trebui decat sa postezi si acolo sau… vorbim, scriem si stabilim. Nu am motivatii finaciare atat timp cat e pentru sprijinul comunitatii. In momentul in cre devine comericala treaba shar-am procentual. Ok? da-mi un PM pe e-mail.
    Spor maxim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*