Nexus One – sa va spalati cu el pe cap

Daca informatiile aparute astazi se confirma, Google a ratat sansa de a lansa un produs bun, printr-un model de bussiness altfel decit tot ceea ce exista acum pe piata.

Daca ai dormit in ultima luna, Nexus One este un telefon facut de HTC care va fi vandut exclusiv de catre Google. Parteneriatul Google – T-mobile nu va fi decit unul prin care prima companie ofera telefonul la un pret mai mic (180 dolari), la abonament si blocat in retea.

Toata lumea spera ca Nexus One va fi vandut la liber, deblocat, pentru un pret de nimic +100 dolari. Numai ca povestile care circula pe net dau telefonul lansat de Google pe 530 dolari. Pretul nu era atit de important, daca jucaria era buna. Dar Nexus One nu va avea multi-touch si poate nici conexiune 3G.

Si mai e o mica problema – Nexus e o marca de sampon. Nu ca ar conta numele…

Anyway, pe 5 ianuarie aflam daca vestile sunt reale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

11 Comments

  1. Cand vezi cata prostie e pe piata nu poti sa nu ajungi fan Apple…din proprie experienta va zic totul e o babilonie in loc sa scoata atatea modele de telefoane laptopuri si alte gadgeturi ar face bine companiile astea de mare rasini sa scoata si un produs bun cu toate asteptarile cumparatorului ca sunt tehnologii aplicate cu duiumul …un ex personal ca sa nu ziceti ca sunt vreun ipocrit am avut Iphone 2G apoi l-am dat cuiva si am trecut pe Nokia 5800 si mi-am blestemat zilele atunci acum sunt pe un Iphone 3GS si pot sa dau exemple practice destule despre el si nu mai zic de Macbook Pro despre Leopard etc…fiti Apple sau deloc …am terminat conservatorul si exista o sintagma in lumea muzicala :multe sunt zgomote putine sunt sunete.

  2. Pe gsmarena.com, este mentionat in specificatiile neoficiale si multi-touch si 3G (HSDPA 7.2 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps). Daca intr-adevar nu va avea nici macar una dintre ele si se va vinde la un pret care se invarte in jurul sumei de 500 dolari, poate si blocat, atunci nu va mai fi o aparitie atat de interesanta.

  3. @Filip:
    Filip tata, daca vrei sa asculti manele sau Bach pe telefon atunci ai dreptate – 3GS-ul e imbatabil. Daca ai putina minte, si nu vrei sa dai bani aiurea, iti iei un IPod si o pereche de casti adevarate. Apple are un model specific, – Apple In-Ear Headphones with Remote and Mic asa cum apare la ei pe site ca denumire, pe care eu il folosesc si sunt extrem de multumit. Daca vrei sa ai un telefon, iti iei mataluta un Nokia E71 sau E72. Exista o mica diferenta, din plin speculata, intre moftangii si utilizatori – primi pun destu` ceilalti pun neuronu`

  4. Contra tata,esti praf daca tu la muzica ai inteles ca ma refeream esti visceral de pe langa …i cumparati mataluta un iphone si un e71 si daca tu-mi zici ca e71 e mai bun inseamna ca incetez sa postez aici pt ca sunt prea prost tot ce se poate …daca tu vrei sa ai doua chestii in buzunar e treba ta dar mai intai incerca Ipod ul de pe iphone incerca mailul messengeru safari si alte multele de pe el si dupa vorbeste …io vb din experienta pt ca am si am avut amblele terminale,somn usor.\

  5. Adrian tu ce parere ai?Posibil ca io sa fiu f prost si insemna ca nu am inteles nimic din Iphone si ma duc si ma culc..

  6. Eu am nexus one si sunt foarte multumita de el. Il am din 20 dec 2010 si nu am avut nici un fel de problema cu el. Semnalul 3G merge perfect tel merge bn la orice aplicatie. Iar preturile pe care le scriti mai sus nu stiu de unde le-ati luat dar eu in spania la abonament vodafone de 36euro am luat tel cu 50 euro iar la liber miau spus ca este 500euro. Parerea mea ca este un tel destul de reusit, mie imi place sunt multumita de el. Iar iphone din punctul meu de vedere sunt niste porcarii de tel, eu aici am auzit multe persoane plangandu-se de ele. Daca veti cauta pe conparatie intre Nexus One si Iphone 4 veti vedea ca nu sunt multe diferente dar veti observa diferenta de pret. Eu la acelasi abonament la care am luat nexus cu 50 euro puteam lua iphone cu 200euro, deci ???????? pentru ce sa dai 200euro pe un iphone cand poti da 50euro pe un nexus si sunt cat de cat similare. PT MINE NUXUS ONE THE BEST !!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*