Dell: sa inceapa manjirea ecranelor

Dell scoate in decembrie primul laptop cu display multi-touch.

Nu stiu de ce, dar mi se pare cel mai mare non-sens. Eu ma chinuiesc in fiecare zi sa-mi tin ecranul curat si nu as suporta sa-mi lase cineva amprente pe el. Cum sa accepti de bunavoie sa stai cu degetele pe ecran toata ziua?

si o alta aberatie: cit de incomod o sa fie sa stai cu mana suspendata in aer ca sa manipulezi obiectele de pe ecran. Nu poti sa o sprijini pe tastatura. Daca e display pentru desktop e de inteles, dar asa…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

 1. Toti incearca dar Apple face, shi o face bine de tot!!!
  Am impresia ca toti incearca sa faca ceva mai bun decit a facut Apple , dar oare ei nusi dau seama ca o fac atit de prost incit vinzarile productiei lor scad pe zi ce trece, da recunosc Apple e un brand de zile mari shi anume de aeea cam exagereaza cu preturile, dar oare nu am vrea noi un Apple Mac Book chiar si la pretul care este. Parerea mea in lume la moment este Apple si alte companii gen Microsoft.

 2. Scuze ca te critic dar daca Apple ar fi scos un device similar(si o sa scoata) nu ai fi avut nimic impotriva.
  Poate ca e un ecran rezistent la amprente…

 3. @Sorin: un simplu ecran care se roteste pentru a transforma jucaria intr-un Tablet PC, o facea IDEALA. Asa e doar un laptop oarecare care va avea mereu ecranul murdar. Eu nu zic ca ideea unui ecran multi-touch e rea, doar ca a fost pusa in practica prost de catre Dell.

  Bravo lor ca au adus pe piata o asemenea jucarie. Dar hai sa fim sinceri: ai da 3 – 400 dolari in plus pe laptopul in cauza, doar pt ca are ecran multi-touch?

  Si ce aplicatii multi-touch avem pe Windows 7? Poti sa maresti pozele. Asa … si? Cind o sa avem jocuri pt PC care se pot juca doar cu ecranul – poate ca un laptop de genul asta isi merita banii in plus.

 4. Lol vad ca nu se accepta commenturi peiorative despre tine. Ok esti perfect si sunte de acord cu tine toti !

 5. @Stefan: nu ai inteles!

  Rolul unui comentariu lasat aici este sa dea valoare postului. Pentru asta exista reguli legate de comentarii. Cei care nu le respecta nu isi vor vedea comentariile. Politica este publica si este acolo de mai bine de un an. Miile de cititori boio.ro nu au o problema cu asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*