Concurs: boio.ro e o loterie

… asta cind nu e (probabil) cel mai citit blog despre produsele Apple si tehnologie, in general, din Romania…

Si daca nu era de ajuns, boio.ro te ajuta sa ajungi milionar. primul pas consta in oferirea a doua coduri pentru roLoto – aplicatia romaneasca pentru iPhone care iti dezvaluie secretele Loteriei Romane.

regulile sunt simple:

– cine ghiceste numarul total de comentarii de pe boio.ro la momentul asta (o sa fac un screenshot) ia un cod,

– cine lasa aici cel mai interesant si bun raspuns la intrebarea “De ce merit eu sa castig un cod la roLoto” il ia pe al doilea.

concursul se incheie pe 10 ianuarie. daca nu ghiceste nimeni numarul exact, castiga cel mai apropiat numar mai mic decit cel real. Nu ai voie sa postezi mai mult de 3 ori.

apropo, cind ajungi milionar, sper ca vei sponsoriza si boio.ro :)

update: concursul a luat sfarsit. Castigatorii sunt Narcis si Horace.

Chiar sunt curios cum a aflat Narcis raspunsul corect. Chiar le-ai numarat? Daca da, atunci iti meriti premiul!

si dovada:

Apropo, numarul comentariilor a crescut cu 400 in doar doua saptamani. ne miscam bine…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

 1. Scriu de pe iPhone conectat la un wi-fi indepartat, deci am viteza mica asa ca trebuie sa dau cele 3 raspunsuri intr-un singur post:

  23358
  24916
  25015

  Si raspunsul la intrebare: Merit sa castig un cod pt ca am nevoie de bani sa imi cumpar propriul rooter wireless sa am viteze mai mai pe iPhone si sa pot da mai multe commuri pe boio.ro, techblog pe care intru o data la doua zile, nu in fiecare zi, din cauza faptului ca sunt stresat de viteze mici… Stau conectat la reteaua vecinului de la etajul 7

 2. Mai vin si eu cu inca o varianta. Citind cu atentie “enuntul problemei” cred ca exista deja o captura de ecran cu acel numar la acel moment. Deci comentariile ulterioare nu se pun. Numarul valabil va fi cel exact sau imediat mai mic. Era intereant sa fie valabil cel mai apropiat de cel real indiferent daca cu plus sau cu minus. Asa ca voi mai zice si 23400.

 3. 112725
  oricum in jur de 100 de mii :)
  deci si:
  102800
  74000
  De ce eu? Pentru ca nu imi pasa de marele castig. E o perdea de fum aruncata peste mintile intunecate de probleme ale romanilor. Sunt curios insa ce au de spus baietii aia :)

 4. 35307
  ,,Merit sa castig codul Roloto, ca sa ma stiu castigator macar in acest fel la loto – si cred ca am sanse mai mari decat la 6 din 49 …,,

 5. Multumesc.
  1. Nu se vede imaginea cu captura de ecran.
  2. Da, chiar le-am numarat. Cum am facut ? Am observat ca pe boio.ro sunt 284 de pagini a cate 15 posturi pe pagina. La finalul fiecarui post este scris mic, cu culoare albastru deschis, numarul de comentarii aferent fiecarui post (Comentezi? = 0 comentarii sau x Comentariu/Comentarii = x comentarii). Am calculat mental suma posturilor pe fiecare pagina din cele 284 navigand din pagina in pagina de la sfarsit catre inceput si le-am “incolonat” in Excel. A durat cca. 2 ore. La final am facut suma in Execel si astfel am gasit drumul catre castig. Sper sa castig inclusiv la 6/49, ceea ce doresc tuturor jucatorilor impatimiti sau ocazionali.
  P.S. Se putea salva sursa fiecarei pagini in format .txt si realiza apoi unui mic programel care sa caute si sa numere automat dar am considerat ca volumul de timp e mai mic daca o fac eu direct.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*