Let us loop you in – Evenimentul din 21 Martie de la Apple

Apple March 2016 event

In urma cu doua saptamani te anuntam ca Apple o sa tina un eveniment pe 21 martie. Nu era confirmat atunci, dar astazi Apple a anuntat oficial.

Pe 21 martie, la ora 19.00 a Romaniei incepe evenimentul de prezentare al noilor produse.

Vei putea sa-l vezi LIVE daca ai un iPhone, iPad, iPod touch care ruleaza iOS 7 sau mai nou, un Mac cu OS X 10.8.5 sau mai nou, un PC cu Microsoft Edge si Windows 10 sau un Apple TV.

Asa cum te-am obisnuit, momentele importante vor fi prezentate si aici, pe boio.ro pentru cei care au nevoie de o sintetizare mai buna in limba romana sau pentru cei care nu au o conexiune suficient de buna de Internet.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Sper sa nu zic o prostie, dar 10 a.m PDT este mai degraba 19, ora Romaniei… Cel putin asa zice Google :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*