fetele din piscina

am o piscina mare si f albastra in fata mea. un bar din care se aude o muzica buna, dar mult prea tare data.

pina acu 3 min au fost in piscina 2 fete: ceva de prin america de sud, mai bronzate si taaare zambarete. eu imi vedeam de messenger si blog si incercam sa le ignor.

ca altfel ce naiba sa faci cu doua pustoaice care nu aveau nici 18 ani… te mai ia si FBI-ul…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. OOOOO DAAAA……..SI DIN NOU IAR NU MERGEA APARATUL FOTO………NUMAI AVEAU FILM LA KODAK MAGAZIN……….:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*