4 milioane de iPhone

asta este cifra de terminale comandate de Apple pentru luna iunie. Jucariile sunt fabricate tot in China, ca si pina acum, dar comanda este mai speciala.

De data avem 3 tipuri de iPhone: un 2.75 G (adica Edge-ul) primei generatii, un nou 3G si un al treilea tip de telefon care va functiona pe retele altele decit GSM.

Conform informatiilor facute publice de un ziar chinezesc, noul iPhone va fi similar in forma cu cele vechi. Zi-mi ceva ce nu stiam…

daca nu mai ai rabdare, poti sa-ti iei acum un iPhone 3G deblocat, perfect legal. doar 799 dolari.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. sper sa apara noul iPhone curand, ca eu l-am pierdut pe al meu acum cateva zile :( si nush ce sa fac, astept sa vad daca apare ceva nou, sa il iau pe acela :d

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*