Netflix in Romania. Cum sa beneficiezi de un pret mai mic

Netflix este accesibil de astazi si in Romania. Pretul, insa este cel din Europa, adice de la 7,99 euro in sus.

Tot ce ai de facut este sa intri pe netflix.ro si sa iti faci un cont. Prima luna este gratuita.

Exista insa si o metoda prin care poti sa platesti mai putin. Ai nevoie de un device de la Apple, fie ca e vorba de iPhone, iPad sau iPod touch care ruleaza iOS 7 sau mai nou si un cont de iTunes US.

Nu ai cont de iTunes US? Citeste aici pasii pentru a-ti face unul.

Tot ce ai de facut este sa descarci aplicatia Netflix pentru iOS si iti faci cont de pe ea. Astfel platesti 7.99 dolari, in loc de euro in fiecare luna si plata se face prin contul de iTunes. Reducerea este de aproximativ 10% si variaza in functie de cursul leu/dolar si leu/euro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Salut Adi, Contentul oferit nu merita deranjul. Daca imi dau acces la tot ce are si US atunci…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*