Native Client – google operating system?

satui probabil sa adapteze jucariile lor la alte sisteme de operare, baietzii de la google au inceput sa lucreze la Native Client.

ce poate sa fie mai bun decit un sistem de operare gratuit, open-source, care sa lucreze pe orice fel de PC sau Mac si sa mearga in interiorul browserului sau in afara lui.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Si eu cand va ziceam in urma cu ceva vreme ca ASTA o sa faca Google, nu m-a crezut nimeni … ;)
    Remember, Adrian?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*