blog: atunci si acum

daca in urma cu doi ani spuneam cuiva ca am blog, se uita la mine si ma intreba de doua ori “ce e aia?”

azi, cind spun ca am blog, nu numai ca stie lumea despre ce e vorba, dar mi se cere si adresa ca sa ma citeasca. evident ca multi ma intreaba de ce nu scriu in engleza (mai mult). am preferat sa ma bazez pe micul gadget de la google care traduce blogul automat in limbile pamintului…

boio.ro se apropie rapid de 3200 de posturi si 55.100 comentarii. deocamdata…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. 4.38 posturi pe zi… cam mult nu crezi? :)
    Oricum, te citesc de 1 an cam si inca boio.ro e in feed readerul meu (mai putin de 20 de bloguri au supravietuit atata :) ). In fine, ce vroiam sa spun e ca ai continut de calitate (nu 100%, dar pe undeva pe acolo :) ) si iti urez… ce se ureaza? La multi ani? Nu… in fine… keep it going :)

  2. @tudor: multumesc de aprecieri.
    4+ posturi pe zi? nu e mult. am avut perioade in care scriam si cite 10-13 pe zi. acum scriu doar despre ce merita cu adevarat.

  3. imi place foarte mult la blogul tau ca nu e plin de reclame, si nu trebuie sa te inregistrezi e asa foarte friendly, iphone-ul blogurilor :P

  4. Pai… cred ca se cuvine sa-ti spun FELICITARI :D ! Este foarte interesant blogul si de cand l-am descoperit nu trece o zi fara sa citesc ce ai mai scris nou.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*