videoclip filmat in intregime cu iPhone

melodia e ok; la fel si calitatea videoclipului, dar cu siguranta avem un inceput interesant. solistul a folosit un iPhone trecut prin quickpwn si Cycorder.

astept si primul artist roman dispus sa incerce asta. il filmez eu : )

tema e una tech. ascultati versurile. via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. salut….intrebarea mea pt tine este cum pot scoate de pe iphone filmuletele facute cu cycorder… am “googleluit” putin pe net si nu am gasit nik… stii ceva de asta??? ms Alex

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*