naravul din fire

vali si-a propus sa ajute blogosfera. stiu, e greu de grezut ca poate sa faca asta. naravul din fire nu prea are lecuire asa ca nu stiu de unde vine accesul asta de altruism…

din pct al design-ului nu poate sa fie profesor intra-ale blogurilor pt ca tema lui e facuta de altcineva. in plus, pt toate cele 3 bloguri pe care le scrie/adminsreaza au teme simple, destul de comune.

cu altceva poate sa ajute insa tinind cont de traficul lui si subiectele pe care le abordeaza: cum sa ajungi mai sus cu blogul. poate sa ofere idei legate de felul de contorizare a traficului, idei legate de felul in care poti sa-ti faci “reclama” folosind diferite unelte precum digg, reddit samd.

un sfat bun poate sa fie si despre cum poti sa te ajuti de google sau in general de motoarele de cautare pt a-ti mari traficul. asta ca sa nu folosesc termeni precum SEO.

dar oare poate el sa se abtina in a mai fi taios si critic? are naravul de zoso lecuire?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. SEO fara (sau cu) intentie | adrian boioglu - tot mai sus
  2. si totusi se poate | adrian boioglu - tot mai sus

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*