SEO fara (sau cu) intentie

si daca tot vorbeam despre cum poate sa te ajute un motor de cautare atunci cind iti e lumea mai draga hai sa iti dau un exemplu simplu.

un titlu oarecum banal si un post care pare fara importanta la inceput poate sa genereze trafic bun daca e publicat la timp.

in cazul asta vorbesc despre “rezultate referendum 25 noiembrie”. unii dintre cititorii boio.ro s-au intrebat oare de ce am le-am adresat o astfel de intrebare pe 18 noiembrie. ideea respectiva a fost mentionata si in alte posturi precum retrospectiva saptamanii la boio.ro. cu linkul de rigoare, google s-a jucat cu el ca si cu un “google bomb“. boio.ro ocupa pozitia l1 a cautari.

asa ca intr-o saptamana, cind a venit referendum-ul am avut parte de si de roadele muncii. toti cei care cautau informatii despre “rezultate referendum” pe google ajungeau pe boio.ro

ca sa nu mai zic de povestea cu blogul lui ion iliescu cind am primit mii de vizite din cauza unui simplu post.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Daca ai avea postul si optimizarea pentru el inainte sa se intample acel lucru… ai face un pic de trafic nu zic ca nu… sa vezi la mine pe blog sau daca nu te convingi singur am ajuns pe pozitia 24 din 10 milioane pentru backlinks sa vezi blogu ala cu easybacklinks de la blogspot… sper sa primesc si eu vizitatori sa mai invat lumea cate ceva… (de abia mi-am luat domeniu :D hehe)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*