best blog design la final

cristi manafu anunta castigatorii primei editii a best blog design.

vizitind blogurile cistigatoare mi-a venit in minte o comparatie pe care toata lumea o facea in urma cu vo 10-15 ani: videoclipurile muzicale de la noi si de afara. ale noastre erau atit de patetice pe vremea aia…

uitindu-ma la blogurile romanesti desenate de romani imi dau seama ca avem si noi oameni care stiu f bine ce fac. si ma refer si la cei care au intrat in competitie cu teme originale, dar si la cei cu temele adaptate. iar juriul a avut gustri bune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*