iPhone + sutien = True Love

True love tester este o noua jucarie care te poate ajuta in anumite momente. De ce sa stai sa deschizi sutientul fetei cind poti sa te bazezi pe dragostea ei si pe iPhone pentru asta?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Si daca ii creste fetei pulsul brusc din orice alta cauza? Tzop si sutienul :)) Imaginati-va, o fata cu un costum de baie cu asa ceva incorporat, sta langa apa, vine valu rece peste ea si tzop :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*