myPill – ia pastilele la timp

Uite ca am ajuns sa prezint si o aplicatie de care eu nu am nevoie si pe care nu am testat-o personal, dar sunt convins ca ideea este foarte buna si ca ar putea sa te ajute (daca nu pe tine, atunci pe prietena/sotia ta).

myPill a fost facuta pentru utilizatoarele care au nevoie sa-si aduca aminte sa ia anticonceptionale la timp. Dar asta nu inseamna ca nu poti sa o instalezi pe iPhone-ul tau si sa-i aduci tu aminte ei ca are de luat o pastila. (Poate ca nu vrei sa ai copii inca). Functiile de baza sunt mai mult decit suficiente: ai un reminder zilnic, iti spune cite cutii de pastile ai pentru o anumita perioada si tine si un calendar in care poti sa notezi anumite informatii. Interfata este intuitiva, poti sa protejezi informatiile cu o parola sau sa amani o alarma pentru mai tarziu.

Pina si interfata seamana cu foliile de pastile anticonceptionale. myPill costa 2 dolari in AppStore dar, daca ai nevoie de ea pentru tine sau cineva apropiat, poti sa castigi un promo-code.

boio.ro pune la bataie 3 promo-coduri pentru aceasta aplicatie. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga myPill pentru iPhone http://t.co/z9x71hT pe boio.ro “.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Comentariile valide intra in tragerea la sorti de pe 6 Aprilie.

Castigatorii sunt: TzaCaNel, mircea si Deltady. Ii astept cu un email pina pe 9 Aprilie. Codurile nerevendicate se duc la alti cititori boio.ro