myPill – ia pastilele la timp

Uite ca am ajuns sa prezint si o aplicatie de care eu nu am nevoie si pe care nu am testat-o personal, dar sunt convins ca ideea este foarte buna si ca ar putea sa te ajute (daca nu pe tine, atunci pe prietena/sotia ta).

myPill a fost facuta pentru utilizatoarele care au nevoie sa-si aduca aminte sa ia anticonceptionale la timp. Dar asta nu inseamna ca nu poti sa o instalezi pe iPhone-ul tau si sa-i aduci tu aminte ei ca are de luat o pastila. (Poate ca nu vrei sa ai copii inca). Functiile de baza sunt mai mult decit suficiente: ai un reminder zilnic, iti spune cite cutii de pastile ai pentru o anumita perioada si tine si un calendar in care poti sa notezi anumite informatii. Interfata este intuitiva, poti sa protejezi informatiile cu o parola sau sa amani o alarma pentru mai tarziu.

Pina si interfata seamana cu foliile de pastile anticonceptionale. myPill costa 2 dolari in AppStore dar, daca ai nevoie de ea pentru tine sau cineva apropiat, poti sa castigi un promo-code.

boio.ro pune la bataie 3 promo-coduri pentru aceasta aplicatie. Pasii catre castig sunt la fel de usori ca de fiecare data pe boio.ro:

1. Urmareste @boioglu pe twitter.

2. Trimite un tweet cu mesajul: “RT @boioglu Castiga myPill pentru iPhone http://t.co/z9x71hT pe boio.ro “.

3. Lasa un comentariu cu link-ul catre Tweet (nu catre pagina ta de twitter, ci catre tweet-ul respectiv).

Comentariile valide intra in tragerea la sorti de pe 6 Aprilie.

Castigatorii sunt: TzaCaNel, mircea si Deltady. Ii astept cu un email pina pe 9 Aprilie. Codurile nerevendicate se duc la alti cititori boio.ro

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

1 Trackback / Pingback

  1. Tuesday morning’s contest – my Pill | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*