Mountain Lion – noile functii

Apple a publicat un video care detaliaza noutatile din viitorul OS X 10.8.

Care iti place cel mai mult?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Din nou, ca si la Lion, astept sa apara versiunea finala si sa am ceva timp sa il pot instala pe Asus-ul meu :)). Daca e criza, ce sa fac…
    Multe lucruri sunt bune in Mountain Lion. Cred ca cel mai mult imi place notifications center dar sunt interesat si de game center, si lucrurile noi din Safari.

  2. Fiecare dintre functii este binevenita, dictation chiar este foarte utila , dar nu stiu daca ar putea avea functii spre exemplu sa deschida o aplicatie…?!

  3. Daca am pe Mac Lion nu tocmai cumparat si fac update cand apare ML, o sa imi mearga sa se instaleze sau o sa vada ca nu l-am cumparat si imi va cere sa il cumpar ?

  4. @Flo : tie in Mac App Store o sa îți apare ca neachizitionat !
    Abia aștept si eu noul ML ! Dar din păcate nu mai am Mac ! O sa îmi cumpăr unul zilele astea …MacBook Pro

1 Trackback / Pingback

  1. OS X Mountain Lion, aproape de lansare | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*