OS X Mountain Lion, aproape de lansare

Astazi, noul sistem de operare de la Apple a atins “Golden Master”. Asta inseamna ca developerii au acces la varianta finala 10.8, iar userii se pot astepta de pe o zi pe alta sa primeasca update-ul via App Store.

La doar 19.99 dolari acest update este bine-venit. Aduce o gramada de functii noi, printre care: Notifications Center, Messages, Reminders, Notes, Dictation, Power Nap.

Vezi aici noile functii din Mountain Lion.

Eu am trecut prin toate sistemele de operare de la 10.5 Mac OS X Leopard si pina la Lion-ul de astazi. Mountain Lion il voi avea cu noul meu computer, peste mai putin de o luna.

Apropo, cine e interesat de un MacBook Pro super-dotat (care vine cu Mountain Lion gratuit), adica actualul meu computer sa-mi dea un semn pe mail. Pina il pun in vinzare oficial, discutam toate detaliile pe email.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*