WTF of the Day – Intel si procesoarele Pre-paid

Platesti 50 dolari? Computerul merge mai bine. Si pentru asta nu trebuie sa instalezi alte componente. Ideea suna bine, dar se poate transforma intr-o vaca de muls.

Cum ar fi sa dai 1000 dolari pe un laptop si apoi sa ti se spuna: “daca vrei sa fie suficient de rapid ca sa vezi un film, sa editezi o poza in Photoshop sau sa joci un joc te mai costa 300 dolari in plus”.

Intel deja aplica mizerii d-astea pe PC-uri. Pentru 50 dolari primesti 1MB de Cache L3 si HyperThreading.

Si totul se face cu un carton razuibil. Asta e loterie, nu mai e computer…

Nu e mai bine cu Apple care refuza sa umple laptopurile de stickere?

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*