Mobila pentru apartamente mici

Imi plac toate jucariile de aici.

Chiar discutam cu un producator de mobila independent si imi spunea ca orice fel de mobila este realizabila. Are nevoie doar de o poza sau un video si poate sa o faca la un pret mult mai bun fata de cel original. Problema este ca oricit de mic ar fi acel pret, tot este unul mare. Cine are o garsoniera, nu isi poate permite sa cheltuiasca sute de milioane ca sa o mobileze cu astfel de minunatii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. Am aruncat o privire si pe site-ul lor dupa ce am vazut clipul de aici si m-am convins si mai mult de imaginatia si ingeniozitatea oamenilor astia. Fac lucruri nu numai extrem de practice dar si frumoase si confortabile.
    N-am dat de preturi dar te cred cand zici ca sunt mari, se vede ca merita banii :).

  2. E briliant, si mai mult mia placut ca echipa este formata nu doar din designeri ci si din ingineri mecanici. Adica sa faci un produs excelent e nevoie de mai mult decat o idee. Genial totul. Vazusem de mult video-ul asta pe facebook postat de o colega de facultate. Oricum romanii se exclud din orice categorie de utilizator. Traim la limita exisentei. Locuintele noastre sunt mici intradevar, insa ce prezinta baietii astia aici e lux pt noi.

  3. este ideala..acum ramane de vazut daca gasesc pe cineva aici in Pitesti sa si puna in aplicare si la ce costuri.(daca vre-un cititor este din zona si are recomandari…go ahead)

    Comparatia cu ikea nu este binevenita pentru ca asa cum a spus si boio ei au alt target cu alte costuri,dar am multe kesti luate de la ei care sunt super ok si calitative.

  4. ..suntem departe. Eu nu cunosc in Romania vreun producator care sa aiba un obiectiv atat de consiostent, precum confortul sau dorinta indeplinita a clientilor sai… totul se reduce la pal, ieftin si la accesorii proaste, la o negociere gen talcioc si la un produs ..pur romanesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*