Embed de Tweet

De astazi poti sa dai embed la un Tweet. Nu stiu cine si de ce ar face asta, dar poti sa alegi intre un cod html, un link sau un shortcode. Poti sa alegi si felul in care tweet-ul este afisat pe pagina.

Singurul avantaj este ca Tweet-ul embeduit nu mai arata ca o poza, ci ca o fereastra cu toate linkurile active. Inclusiv butonul de Follow.

Eu folosesc Ecto ca sa scriu pe boio.ro si nu am reusit sa dau embed la un Tweet. Merge doar daca pui codul direct din WordPress. Mergi cu mouse-ul sau da tap pe linkuri pentru a vedea cum se comporta.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Hmm.. Sună ok. Mereu mi-au plăcut “pozele” cu tweet-uri, dar dacă sunt embed pot da copy-paste, am link-ul către tweet, și pare și profesional (cu umbră, etc)

  2. Pai de exemplu unii mai fac articole din zise de pe Twitter. Si asa pune sursa.

    Parerea mea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*