Microsoft Signature

Microsoft se lauda cu noua lor gaselnita:

Many new PCs come filled with lots of trialware and sample software that slows your computer down—removing all that is a pain, so we do it for you! Every PC the Microsoft Store sells is put on a software diet and performance is tuned to run the best it can.

We call this process Microsoft Signature.

Userii de Mac (indiferent de computerul pe care il cumpara) numesc asta normalitate. Nu e nevoie de un serviciu special care iti ofera un anti-virus gratis ca pe un super-beneficiu.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Cred ca se refera la programele facuta de catre producatori, nu la virusi si compania. Si ca antivirus, Microsoft ofera Microsoft Defender.

  2. Deci, OS X-ul face chestia asta de ~12 ani, iar acum vine MS:

    WOW! Acum nu mai ai trialware & crap pe PC! Ai grijă să cumperi unul din MS Store, totuși…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*