miscarea gresita a blogosferei

avem pe you tube un video cu bill gates care iese la pensie. un baiat destept il pune pe blog. altu care nu are ce face (si care trebuie sa faca reclama unei anumite companii din motive de… plimbari) il copiaza. alti 2 vad la el si posteaza si ei clipul.

ultimul se uita la toti, il pune si el si apoi lauda filmuletzu ca a devenit viral si ca toata lumea buna l-a pus pe blog.

de ce oare nu am vazut acelasi filmuletz si pe toate blogurile bune de afara? pentru ca ei gandesc in felul urmator: e bun sau funny? oarecum. merita sa fie postat sau linkuit pe blog? NU. pentru ca nu suntem prescolar incepatori intr-ale blogosferei care copiaza filmuletze de la unii la altii.

dar uite ca blogosfera romaneasca e la acelasi nivel: avem un film, il postam si apoi facem apologia viralului pe blog.

evident ca un film cu bill gates in care apar mai toate vip-urile americane ale momentului va fi viral. de aia a si fost creat. de aia e funny si dar asta se intimpla si daca niste oameni nu il pun pe blog. d-aia a aparut pe youtube si nu pe dvd-uri impartite pe sub mina.

nu ma intelege gresit. ii apreciez pe toti cei care l-au postat. unii dintre ei stiu ce e ala blog, scriu bine si de aia ii citesc cu placere. de data asta au gresit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

 1. Totusi cam toti pe care i-ai numit pana acum in general nu traiesc din iutubulete, ar trebui lasati mai molcom, ca doar unul e Billu’

 2. L-am vazut pe blogul lui Zoso. Mi mi-a placut. Bineinteles ca daca il vezi pe mai multe bloguri iti vine sa iesi de pe net :)

 3. Filmuleţul e interesant pentru cei pasionaţi de Bill G. L-am văzut şi eu şi mi s-a părut un tur de forţă al Billului. Omul a vrut să arate că e capabil să se autoironizeze şi că are amici celebri. Decizia de a publica sau nu filmuleţul pe blog e a fiecăruia, la fel cum şi motivele din spatele acestei decizii sunt ale fiecărui blogger. Faptul că a apărut pe câteva bloguri nu ştiu dacă face clipul viral.
  Nu ÅŸtiu de ce te miri de temenelele unora ÅŸi altora în faÅ£a lui Gates, doar ai văzut ce a turbat Å£ara când a venit omul să taie o panglică la BucureÅŸti…

 4. E ceva isoric si toti s-au gandit sa profite… s-au gandit cred ca 1% din angajatii microsoft vor cauta la ei pe blog filmul respectiv :)

 5. @ zuzu: bine zis.
  @ Adrian: SI mai bine zis. Tipic romanesc. Nu s-au hazardat ca domne vine bill gates ci pentru ca l-au vazut ca o posibilitate de investitie. Si a facut-o. Nu ?
  @ delfinul: nu cred ca vreun angajat de la microsoft o sa ajunga sa vada clipul pe un blog. Mai mult ca sigur ca filmuletul deja circula din email in email (asa fac companiile mari) trecand pe la toti. Au si ei maillisturi & stuff..

 6. Au avut de castigat doar cei care au postat primii, in rest … l-au pus degeaba. Am scris si eu ceva legat de efectul turma …

1 Trackback / Pingback

 1. virale: microsoft spala creiere | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*