ai 26 ore sa scrii pe & despre boio.ro

atit mai este pina la incheierea concursului “TU alegi cadoul“.

ai 26 ore in care poti sa postezi comentarii pe oricare dintre posturi. si tot atita sa scrii despre boio.ro cit mai multe posturi cu linkurile de rigoare si sa afisezi bannerele.

unii ar putea zice ca exista si cititori cu peste 200 de comentarii la activ. da, e adevarat, dar porcul se poate ingrasa in ajun.

e nevoie sa mai spun ca ai 4 premii de 50$ la alegere? toate cumparate din SUA…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

  1. Mdaaa… sa vedem care face cele mai multe posturi… :)
    * Poate se mai da un premiu mentiune din partea lui Adrian – iar castigatorul sa fie ales de el!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*