minute romanesti cu neogen video

problema: un film de 3 minte de pus pe net. rezolvare: you tube, neogen video sau trilulilu. pt ca filmu e in limba romana si am interes sa fie vizionat in primu rind de romani, am lasat iutube la final.

trilu imi zice ca de obicei ca a aparut nush ce problema. asta e ultima incercare pe care o mai fac la ei pe site. calitatea slaba si munca pe genunchi nu-mi place…

neogen video se incarca repede si imi zice ca in 5 minute filmu va fi online. bun asa, zic, uite ca astia sunt mai seriosi. si astept. dupa 24 minute 21 ORE (!), clipul este tot in prelucrare. b'bye neogen video…

back to you tube…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. M-am jucat si eu odata starcraft, n-am castigat la prima incercare si de atunci nu ma complic cu jocurile…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*