Review: Macally mSuit pentru iPad

mSuit de la macally este una dintre putinele huse de iPad care isi merita banii. Jucaria poate fi cumparata si in Romania de la iPhoneMag.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. Eu am hosa macally pt iPhone de cand am luat 3g-ul si o am acum pe 3gs. Daca husa pentru iPad este la fel ca cea de pe iPhone o re comand cu toata increderea. Merita. Este rezistenta adera foarte bine la orice suprafata.

  2. Pai, asta spuneam si eu. La mine se aude bine. Il sfatuiam sa dea volumul mai tare.
    @adrian boioglu – de ce vorbesti asa formal? mai relaxat, mai relaxat! ce-i cu emotiile astea?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*