nastase despre blogosfera

a facut primu pas pentru a fi mai aproape de …bloggeru de rind. a scris despre blogosfera.

si a pus si link-uri catre personajele in cauza (probabil cu ajutorul echipei de blog).

apropo de blogul in cauza. cred ca adrian ar trebui sa scrie mai mult despre chestii personale si sa nu se transforme intr-un "geoana blog". asta ar fi greseala cea mai mare. are experienta si discursul necesar pentru a discuta liber despre experiente personale. asta il va face mai interesant.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*