iti multumesc

astazi este Thanksgiving day – Ziua Recunostintei.

iti multumesc ca ma citesti in fiecare zi. iti multumesc ca dai valoare posturilor de pe boio.ro cu ajutorul comentariilor tale si ca ma antrenezi pentru a fi mai bun cu intrebarile tale.

iti multumesc ca ma ai in blogroll si ca ma citezi in posturile tale.

iti multumesc si tie, cititorule anonim care ajungi aici de pe google in cautare de raspunsuri sau care ma citesti dar nu ai curajul sa lasi un comentariu. acum ai ocazia sa o faci. poti sa lasi o vorba mai jos.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Pentru nimic. Probabil daca nu citesti, nu te “cultivezi”, cel putin eu de pe acest blog am aflat multe chestii legate de Apple, asa ca eu va multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*