stiri din Romania

stiu ca alea importante sunt pe bloguri (chiar si pe boio.ro, daca merita), dar daca vreau un feed RSS de ziar bun din Romania ce recomanzi?

criteriile de selectie sunt simple: sa aiba stiri de toate felurile, de preferinta feed complet (sau nu doar cu o fraza), sa nu ma puna sa fac subscribe.

poa sa fie si una din mizeriutzele de agregatoare de stiri gen newzstiri.ro care au aparut ca ciupercile dupa ploaie. dar, in cazul lor, sa aiba feed complet.

cine merita sa primeasca nr 163 159 in Feed readerul meu?

ps: dar o revistuca de mondene cu feed complet ai?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*