la vanatoare de iPhone 3G

iPhone 3G a fost lansat in noua zeelanda, japonia si australia. vin si alte tari in urmatoarele ore.

la ora 8 dimineata (ora 15 a romaniei) pornesc si eu la vanatoare de iPhone 3G. prima tinta este un magazin At&t din downtown Miami. daca baietzii il au si nu e foarte aglomerat veti avea si voi primul video sau macar poze cu iPhone 3G de pe aici.

panul B este Apple Store din Lincoln Road – Miami Southbeach.

sper ca in jurul orei locale 1:30 (20,30 in romania sa aveti primele informatii de pe aici…)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

 1. Salut,

  Nu stiu cum se face ca la noi in Romania deja gasesti pe magazinele virtuale iPhone 3G de vanzare la preturi de la 1999 lei. Adevarat ca nu am sunat inca sa vad daca au pe stoc, desi m-as mira …:)
  Dar stiti cum e nu produsul nici nu e lansat, dar noi il putem cumpara deja :)

  Bafta Adi azi la vanatoare !

 2. Hello…..Gata am venit si eu din concediu si am vazut acest flux de informatii despre Iphone 3G si……..vreau si eu unul………ceum pot face….ma poti ajuta? din nou? lol.

 3. CE numar de telefon ai,…tare as vr5ea sa-mi iei si mie un iphone 3G,..de bani se rezolva,..ti-as da oricat numa sa am si yo un iphone 3g

 4. @ovidiu: nu cred ca il au. iar daca il au, la banii aia e tzeapa.

  @victor: deocamdata nu il poti lua din magazin fara sa inchei contract pe ani.

  @superstar: vezi mai sus.

 5. Trebuie sa existe o cale……iar imi faci in ciuda…..las’ ca vine si randul meu lol lol. See u

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*