microsoft: scump e noul “ieftin”

mai stii masa aia multi-touch pe care ne-a aratat-o microsoft demuuult? ei bine o scoate pe piata. pretul promotional este super. in loc de 10 mii dolari (cit ziceau initial), poti sa o iei la numai 13 mii de dolari! si asta la reducere.

ce sa zic, m-a convins microsoft. nu-mi mai iau macBook pro. ma fac cu un “big ass table”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Si crezi ca nu or sa fie destui snobi si la noi si la ei care sa nu-si ia asa ceva? Apoi iti dai tu seama ce mijto o sa stea Iri la “the big ass table” si sa se sparga in figuri?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*