primul video in Excel – ACDC

super tare. de acum poti sa primesti videoclipuri pe mailul de la munca. primul video ascuns intr-un excel apartine lui acdc si mi se pare o super idee. poti sa-l descarci in format .xls de aici

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Ce faza ieftina.. din moment ce se poate pune flash in excel si poti avea full color nu vad rostul.. Eu am primit pe email exel-uri cu jocuri in flash in ele, de aia zic. Cum se face nu stiu, ca nu mi-a trebuit vreodata :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*